Μεγάλη διάκριση το «Μελάκι Δολιανών» για τη «Μελισσοκομία Κολοστούμπης» Στην έκθεση GREAT TASTE 2018…

Μία τοπική – οικογενειακή επιχείρηση στα Δολιανά Αρκαδίας, των δύο αδελφών Γιώργου και Στέφανου η «Μελισσοκομία Κολοστούμπης»,με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων τους, διαπρέπουν στην ελληνική και ξένη αγορά!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΟΛΟΣΤΟΥΜΠΗΣ – 2BEEZ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δέκατο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στις 7, 8, και 9 Δεκεμβρίου 2018, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα .
Πολλές συμμετοχές, με προϊόντα υψηλής ποιότητας, από κάθε μέρος της Ελλάδας.
Ανάμεσα τους, και τα δυο αδέρφια Γιώργος και Στέφανος, από την Παραδοσιακή Μελισσοκομία “Κολοστούμπης”, με το “Μελάκι Δολιανών” από την Αρκαδία, και πολλά άλλα αγνά φυσικά προϊόντα , με ένα πολύ όμορφο περίπτερο βασισμένο στο ξύλο , που σε μετέφερε νοητά στη φύση ..

Η νέα γενιά… ανοίγει το δρόμο στον πρωτογενή τομέα της Αγροτικής Παραγωγής

… Αναφερόμαστε στο Γιώργο Κολοστούμπη και στο Στέφανο Κολοστούμπη οι οποίοι αν και σπούδασαν Λογιστικά και Φύλακας Αρχαιολογικών Χώρων αντίστοιχα δεν ασχολήθηκαν τελικά  με αυτό που σπούδασαν αλλά εργάζονται στο χώρο του μελιού με τη Διακριτική ονομασία «Μελάκι Δολιανών» και έχουν την έδρα της επιχείρησης τους στα Δολιανά Αρκαδίας.

Δύο παιδιά που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τη γη τους και κατ επέκταση στα προϊόντα που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να παραχθούν από τη ευλογημένη γη της Αρκαδίας μας.