ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΟ/ ΒΑΝΙΛΙΑ

Εξαιρετική γευστική πρόκληση ήταν και ο συνδυασμός φρέσκων καρυδιών και αγνού παραδοσιακού μελιού έλατο βανίλια , ο οποίος μπορεί να κατακτήσει ακόμα και όσους δεν τρώνε μέλι !


ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ/ ΚΩΝΟΦΟΡΩΝ

Το μέλι Ανθέων & Κωνοφόρων συνδυάζει όλες τις γεύσεις και τις μυρωδιές του Ελληνικού δάσους. Συνδυασμός λουλουδιών & βοτάνων αλλά και με αρώματα βελανιδιάς, οξιάς και καστανιάς, το μοναδικά αρωματικό αυτό μέλι χαρακτηρίζεται ως προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.


ΜΕΛΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Με σημαντική αντιμικροβιακή δράση και έντονη έως πικρή γεύση, το μοναδικό αυτό μέλι, είναι γεμάτο θρεπτικές ιδιότητες. Έχει ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, είναι ίσως το πιο πλούσιο- σε ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, βάριο καθώς και σε φρουκτόζη και τανίνες λόγω του δένδρου της καστανιάς. Ένα μέλι για εκλεκτούς ουρανίσκους!


ΠΕΥΚΟΜΕΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκουρόχρωμο και ευεργετικό όσο κανένα, το πευκόμελο είναι πλούσιο σε φαινόλες με έντονη αντιοξειδωτική δράση. Προέρχεται από τις μελιτώδεις εκκρίσεις του «εργάτη του πεύκου», ή Marchalina Hellenica, που είναι η επιστημονική του ονομασία, ένα έντομο που συναντάμε μόνο στη Μεσόγειο Θάλασσα, και ειδικά στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. ‘Έχει σκούρο χρώμα, ιδιαίτερο άρωμα και πολύ ενδιαφέρουσα γεύση!


ΜΕΛΙ ΡΕΙΚΙ

Μέλι κοκκινωπό, με χαρακτηριστική γεύση και μυρωδιά, με υψηλή περιεκτικότητα σε γλυκόζη, θεωρείται το καλύτερο τονωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει την πιο υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φαινόλες- άρα και μεγαλύτερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες- σε σχέση με άλλες ποικιλίες μελιού. Ένα μοναδικό μέλι για μοναδικούς καταναλωτές!


ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ

Παχύρρευστο, με έντονο κεχριμπαρένιο χρώμα, θεωρείται από πολλούς ο βασιλιάς του μελιού!  Το θυμάρι περιέχει ένα αιθέριο έλαιο που το κυριότερο συστατικό του είναι η θυμόλη (ποσοστά άνω του 25%) Η θυμόλη έχει αντισηπτική δράση και υπήρξε φυσικός προκάτοχος των σύγχρονων αντιβιοτικών. Η υψηλή θρεπτική αξία και οι ισχυρές υγειοπροστατευτικές ιδιότητες του θυμαρίσιου μελιού το καθιστούν ένα βιολειτουργικό τρόφιμο, που όταν βρίσκεται στην διατροφή μας, προσφέρει υγεία, τόνωση και προστασία από ασθένειες. Το θυμαρίσιο μας μέλι βραβεύτηκε στο Λονδίνο, στην μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Great Taste Awards 2018”, ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα από όλο τον κόσμο.